Bílý chléb - malý bochník
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 463 kcal
- Sacharidy 86 g
- Tuky 7 g
- Sodík 277 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 9.9 mg
- Draslík 58.6 mg
- Vláknina 135 mg
- Vitamín A 135 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do pečicí nádoby z domácí pekárny nalijeme vodu, pak přidáme máslo, cukr a sůl. Mouku přisypeme tak, aby zcela pokryla vodu s přísadami.
-
2
Do jednoho rohu nasypeme sušené mléko a vše poprášíme droždím.
-
3
Pokud se u trouby doporučuje začít suchými surovinami, vložíme je do nádoby v opačném pořadí.
-
4
Pečicí nádobu se surovinami dáme do přístroje, nastavíme na základní program a střední barvu kůrky, a zapneme.
-
5
Po ukončení pečení přístroj vypneme a v rukavicích z něj vyndáme pečicí nádobu. Chléb vyklopíme a necháme vychladnout.