Cibule zapečená s brynzou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 734 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 58 g
- Sodík 274 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 285.3 mg
- Draslík 381.3 mg
- Vláknina 7346.3 mg
- Vitamín A 7346.3 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.8 mg
- Vitamín E 2.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 101.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nakrájíme na plátky, brynzu rozdrobíme.
-
2
Na oleji osmažíme cibuli. Když zezlátne, pánev odstavíme. Do vychladlé cibule vmícháme rozdrobenou brynzu, strouhanku, sůl a pepř. Dobře promíchanou hmotu vložíme do zapékací mísy, přelijeme vejci rozšlehanými ve smetaně a v předehřáté troubě pečeme zhruba 20 minut.