Karbanátky z hovězího masa se zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Hovězí maso přední
  • 120 g Zeleninová směs francouzská - mražená
  • 40 ml Voda pitná
  • 400 ml Voda pitná
  • 3.33 ml Olej rostlinný
  • 0.25 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 2 stroužek Česnek
  • 0.5 polévková lžíce Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 264 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 436 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 200.2 mg
  • Draslík 497.9 mg
  • Vláknina 955 mg
  • Vitamín A 955 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.6 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Česnek prolisujeme, cibuli nakrájíme nadrobno, zeleninu vložíme do vroucí osolené vody a dusíme doměkka, scedíme a necháme okapat. Maso rozkrájíme na kostky a umeleme.

  • 2

    V míse maso smícháme s rozšlehanými vejci, s cibulí, česnekem, osolíme, přilijeme vodu a dobře promícháme. Do masa zamícháme vychladlou dušenou zeleninu. Z hmoty tvoříme menší placičky a smažíme na nepřilnavé pánvi s trochou oleje.

Komentáře k receptu