Rybí filé s pórkovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 254 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 8 g
- Sodík 985 mg
- Bílkoviny 65 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 191.5 mg
- Vláknina 5275 mg
- Vitamín A 5275 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.5 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, pórek na tenká kolečka, která ještě překrojíme, rybí filé osolíme, opepříme a posypeme kari kořením.
-
2
V pánvi rozehřejeme trošku oleje, přisypeme cibuli, zpěníme, přiložíme filé a osmažíme z obou stran. Filé vyjmeme, do pánve přisypeme pórek, orestujeme, podlijeme troškou vody a dusíme do měkka. Přidáme instantní jíšku, necháme rozpustit, provaříme, hustotu omáčky regulujeme vodou, přiložíme zpět filé a prohřejeme. Podle potřeby dochutíme solí a pepřem.