Králík podle šéfkuchaře

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 100 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Cibule
  • 5 g Sůl
  • 20 g Mouka polohrubá
  • 800 g Králík
  • 6 stroužek Česnek
  • 1.29 dkg Tuk
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 482 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 890 mg
  • Bílkoviny 62 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 175.1 mg
  • Draslík 688.2 mg
  • Vláknina 1960 mg
  • Vitamín A 1960 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Králíka očistíme, omyjeme, potřeme drceným česnekem se solí a na rozpáleném tuku osmažíme ze všech stran. Vložíme na kolečka pokrájenou cibuli, když se zpění, maso podlijeme. Pečeme nejdříve hřbetem dolů, je-li už měkký, králíka otočíme a dopečeme do červena. Šťávu vysmahneme

  • 2

    na tuk, zaprášíme moukou, osmažíme, podlijeme a dáme povařit. Nakonec přidáme česnek.

Komentáře k receptu