Carpaccio z hovězího masa s pecorinem

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 450 g Hovězí svíčková
  • 110 g Rukola
  • 60 ml Olej olivový
  • 15 ml Balsamico ocet
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
  • 1 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 328 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 129 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 47.3 mg
  • Draslík 499.3 mg
  • Vláknina 919.8 mg
  • Vitamín A 919.8 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.1 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    List pečicího papíru potřeme rostlinným olejem, posypeme solí a pepřem. Rozložíme na něj tenké plátky masa tak, aby mezi nimi byly cca 5 cm široké mezery. Pokryjeme dalším listem pečicího papíru potřeného rostlinným olejem, naklepeme a v lednici vychladíme.

  • 2

    Do středu talíře urovnáme listy rukoly, kolem poklademe plátky masa, zakápneme balsamicem a olivovým olejem, ochutíme pepřem, posypeme hoblinami pecorina a podáváme.

Komentáře k receptu