Skopové na kmíně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 105 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 150 g Cibule
  • 80 g Máslo čerstvé
  • 20 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 5 g Sůl
  • 750 g Skopové maso přední
  • 5 g Kmín drcený
  • 6 dl Vývar z hovězích kostí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 505 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 44 g
  • Sodík 797 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 121 mg
  • Draslík 832.7 mg
  • Vláknina 1235 mg
  • Vitamín A 1235 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli oloupeme a nakrájíme. Maso nakrájíme na kostky. Nakrájenou cibuli osmažíme na másle, vložíme maso, kmín a trochu osmahneme. Zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Zalijeme studeným vývarem, osolíme a pod pokličkou dusíme.

  • 2

    Maso vyndáme, šťávu scedíme, zjemníme máslem, dáme maso zpět.

Komentáře k receptu