Jehně s nádivkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 723 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 51 g
- Sodík 688 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 318.8 mg
- Draslík 66.2 mg
- Vláknina 2149 mg
- Vitamín A 2149 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.2 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1930.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nádivka: Rozpuštěné máslo vlijeme do mléka, přidáme žloutky a rozšleháme. Zalijeme nakrájené rohlíky, přisolíme, nemícháme. Po chvilce obrátíme (aby vše nasáklo), zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků.
-
2
Do hrudi uděláme kapsu, kterou naplníme nádivkou, zašijeme, osolíme a na másle upečeme do růžova.