Jehněčí jehla se špenátem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 663 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 50 g
- Sodík 904 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 149 mg
- Draslík 307.6 mg
- Vláknina 2255 mg
- Vitamín A 2255 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 53.6 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1225.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso nakrájíme na kousky, osolíme a zabalíme do plátků anglické slaniny. Napichujeme na jehlu střídavě s kousky papriky a cibule. Smažíme na pánvi a dopečeme v troubě.
-
2
Mezitím na tuku osmahneme drobně nakrájenou cibuli, drcený česnek, přidáme rozmražený špenát (můžeme použít i čerstvý). Zalijeme smetanou, podusíme, dokořeníme solí a pepřem.