Rybí filé po pársku
Suroviny
- 600 g Filé rybí
- 1 kávová lžička Sardelová pasta
- 1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
- 1 kávová lžička Chilli koření mleté
- 2 ks Vaječný žloutek slepičí
- 1 špetka Sůl
- 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
- 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
- 1 polévková lžíce Olej rostlinný
- 1 polévková lžíce Hořčice
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 244 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 11 g
- Sodík 100 mg
- Bílkoviny 66 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 191.1 mg
- Draslík 27.2 mg
- Vláknina 31.7 mg
- Vitamín A 31.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.3 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V troše horké vody rozmícháme všechny ingredience kromě masa. Přivedeme k varu, vložíme rybu a doměkka udusíme.
-
2
Ihned podáváme.