Hovězí jazyk zapečený v máslovém těstě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 278 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 19 g
- Sodík 33 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 28.5 mg
- Draslík 208.4 mg
- Vláknina 2853.6 mg
- Vitamín A 2853.6 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nakrájenou cibuli a petržel podusíme na másle, přidáme nakrájené žampióny.
-
2
Uvařený, sloupnutý a vychladlý jazyk nakrájíme na plátky, které potřeme houbami a spojíme do původního tvaru jazyka.
-
3
Pak jazyk zabalíme do listkového těsta a zprudka upečeme.