Farfallový salát s paprikami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 410 kcal
- Sacharidy 78 g
- Tuky 4 g
- Sodík 460 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 78 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 180.8 mg
- Vláknina 9774 mg
- Vitamín A 9774 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 70 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Farfalle uvaříme ve velkém hrnci vroucí osolené vody. Vaříme je 8-10 minut doměkka.
-
2
Scedíme, propláchneme pod studenou tekoucí vodou a znovu scedíme. Necháme vychladnout.
-
3
Farfalle dáme do salátové mísy, přidáme na kostičky nakrájené papriky a jarní cibulky a okořeníme. Přidáme majonézu a promícháme. Necháme 30 minut vychladit. Ozdobíme natí jarních cibulek a podáváme.