Jablková buchta s čokoládou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 685 kcal
- Sacharidy 104 g
- Tuky 26 g
- Sodík 59 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 57 g
- Cholesterol 104.9 mg
- Draslík 272.8 mg
- Vláknina 5666 mg
- Vitamín A 5666 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.9 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupeme a nastrouháme jablka.
-
2
Ušleháme vejce s vanilkovým a krystalovým cukrem. Přidáme olej, jablka a mouku s práškem do pečiva. Promícháme a těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech.
-
3
Dáme péct do vyhřáté trouby na 30 minut.
-
4
Po vychladnutí potřeme čokoládovou polevou, kterou připravíme dle návodu na obalu.