Opékané bedly
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 228 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 21 g
- Sodík 202 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 19.4 mg
- Draslík 34.3 mg
- Vláknina 367.5 mg
- Vitamín A 367.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hlavičky čerstvých bedel očistíme, krátce opláchneme a necháme okapat. Nařízneme je na jednom místě ke středu a osolíme.
-
2
Na pánvi na rozehřátém sádle opékáme bedly po obou stranách a během opékání je posypeme kmínem.
-
3
Podáváme s čerstvým chlebem a můžeme doplnit čerstvou zeleninou.