Opékané bedly

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Sádlo škvařené
  • 600 g Bedly čerstvé
  • 4 krajíc Chléb výběrový
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Kmín celý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 228 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 202 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 19.4 mg
  • Draslík 34.3 mg
  • Vláknina 367.5 mg
  • Vitamín A 367.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hlavičky čerstvých bedel očistíme, krátce opláchneme a necháme okapat. Nařízneme je na jednom místě ke středu a osolíme.

  • 2

    Na pánvi na rozehřátém sádle opékáme bedly po obou stranách a během opékání je posypeme kmínem.

  • 3

    Podáváme s čerstvým chlebem a můžeme doplnit čerstvou zeleninou.

Komentáře k receptu