Plátky vepřové krkovice v marinádě

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 17 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 4 stroužek Česnek
  • 4 plátek Vepřová krkovička
  • 2 polévková lžíce Hořčice Dijonská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 48 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 98 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 0.9 mg
  • Draslík 20.9 mg
  • Vláknina 243.1 mg
  • Vitamín A 243.1 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky krkovice osolíme, opepříme, vložíme do marinády a pod fólií nechám v chladničce alespoň 2 hodiny.

  • 2

    Poté maso grilujeme.

  • 3

    Marinádu připravíme smícháním prolisovaného česneku s hořčicí a pivem.

Komentáře k receptu