Bagetky Ficelle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 454 kcal
- Sacharidy 92 g
- Tuky 2 g
- Sodík 587 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 16.8 mg
- Vláknina 8816.5 mg
- Vitamín A 8816.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V míse smícháme hladkou mouku se lžičkou soli a 360 ml vlažné vody. Vypracujeme hladké těsto, které na pracovní desce hněteme ještě 10 minut.
-
2
Těsto rozdělíme na 4 díly a každý vyválíme na váleček dlouhý asi 30cm. Válečky přeneseme na plech a na povrchu nařízneme několik šikmých zářezů. Přikryjeme čistou utěrkou a necháme kynout asi 1 hodinu.
-
3
Vykynuté bagetky potřeme silně osolenou vodou (150 ml) a pečeme 15-20 minut dozlatova.
-
4
Podáváme teplé nebo studené.