Pečené špekáčky na zelenině s pivem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 28 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Zelenina nakládaná
  • 500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 2 ks Cibule
  • 8 ks Špekáčky
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Hořčice dijonská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 693 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 66 g
  • Sodík 226 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 12 mg
  • Draslík 211 mg
  • Vláknina 9300 mg
  • Vitamín A 9300 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 36.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupané špekáčky podélně rozpůlíme a vložíme do pekáče, v němž jsme rozpustili máslo.

  • 2

    Na špekáčky vlijeme sterilovanou zeleninu, hořčici a zalijeme pivem. Vše překryjeme na plátky nakrájenými cibulemi a v předehřáté troubě pečeme bez přikrytí.

Komentáře k receptu