Pomazánka z hermelínu

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 18 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Salám drůbeží
  • 250 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 60 g Majonéza light
  • 0.5 ks Cibule
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 2 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř bílý
  • 1 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 341 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 158 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 160.2 mg
  • Draslík 62.2 mg
  • Vláknina 529.9 mg
  • Vitamín A 529.9 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.3 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvařená vejce, hermelín a salám nastrouháme nahrubo, cibuli drobně pokrájíme, česnek utřeme se solí. Všechny suroviny promícháme v míse s majonézou, solí a bílým pepřem. Pod fólií necháme pomazánku v chladničce odležet.

Komentáře k receptu