Filé z tresky s pomerančovou šťávou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 401 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 19 g
- Sodík 140 mg
- Bílkoviny 46 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 237.2 mg
- Draslík 121 mg
- Vláknina 232 mg
- Vitamín A 232 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Porce filé osolíme a vložíme do pekáče vymazaného máslem, zakapeme pomerančovou šťávou a v předehřáté troubě pečeme zhruba 15 minut. Poté rybu přelijeme zálivkou, kterou jsme připravili z ušlehaných vajec, ustrouhaného sýra a vína a pečeme, dokud zálivka nezezlátne. Hotovou rybu zdobíme plátkem pomeranče a usekanou petrželovou natí