Tagliatelle s tuňákem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 425 kcal
- Sacharidy 66 g
- Tuky 5 g
- Sodík 329 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 237.1 mg
- Vláknina 2721.7 mg
- Vitamín A 2721.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.4 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Připravíme těstoviny podle návodu na obalu "al dente", scedíme a vrátíme do hrnce.
-
2
Mezitím smažíme na malém ohni na olivovém oleji asi 1 minutu drcený česnek a nasekanou chilli papričku. Přidáme nakrájená rajčata i se šťávou a cukr, zamícháme a omáčku zvolna asi 5 minut prohříváme.
-
3
Přidáme tuňáka a bazalku, osolíme a opepříme. Před podáváním omáčku zamícháme do těstovin.