Polévka Ragú
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 892 kcal
- Sacharidy 84 g
- Tuky 553 g
- Sodík 855 mg
- Bílkoviny 59 g
- Uhlovodany 37 g
- Cholesterol 356.9 mg
- Draslík 2637.7 mg
- Vláknina 44725 mg
- Vitamín A 44725 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 339.9 mg
- Vitamín E 2.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté telecí maso nakrájené na kostky zalijeme studenou vodou a přivedeme k varu. Přidáme sůl a očištěnou zeleninu.
-
2
Z másla a mouky uděláme světlou jíšku a do ní přimícháme nastrouhanou cibuli nahrubo. Zalijeme scezenou polévkou,přidáme hrášek a rozebraný,očištěný květák. Vaříme dokud zelenina nezměkne.
-
3
Do polévky zpět vložíme maso a nadrobno nakrájenou, uvařenou kořenovou zeleninu. V mléce rozšleháme žloutek a vlijeme do polévky. Dle chuti ještě případně dosolíme.