Roastbeef s pudinkem a mátovým hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 341 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 14 g
- Sodík 186 mg
- Bílkoviny 54 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 145 mg
- Draslík 1 mg
- Vláknina 39.8 mg
- Vitamín A 39.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejdříve připravíme maso. Vrstvu tuku nařízneme do mřížky, potřeme olejem, osolíme a opepříme. Maso položíme tukem nahoru do pekáče. Troubu rozpálíme na 250 °C.
-
2
Pečeme na střední liště trouby cca 15 minut, poté stáhneme teplotu na 180°C a pečeme ještě 2 minut. Po vyjmutí zabalíme maso do alobalu a necháme 15 minut odpočinout.
-
3
Mezitím připravíme yorkshireský pudink a mátový hrášek. Maso nakrájíme na plátky a podáváme na vyhřátých talířích s pudinkem a hráškem.