Rýže po kantonsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 543 kcal
- Sacharidy 59 g
- Tuky 27 g
- Sodík 175 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 59 g
- Cholesterol 251.6 mg
- Draslík 246.6 mg
- Vláknina 5929.8 mg
- Vitamín A 5929.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.1 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli, pórek a zázvor oloupeme a pokrájíme na drobné kousky.
-
2
40ml oleje rozpálíme a usmažíme na něm omeletu z rozšlehaným vajec.
-
3
Vystydlou omeletu pokrájíme na nudličky, smícháme s pokrájenou šunkou.
-
4
Na zbytku oleje osmažíme pokrájenou cibuli, zázvor, pórek, omeletu, šunku a hrášek.
-
5
Poté přisypeme vařenou rýži, sůl a pepř.
-
6
Necháme 10 minut smažit a poté servírujeme.