Parmice v páře
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 450 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 87 g
- Sodík 1178 mg
- Bílkoviny 60 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 147 mg
- Draslík 1307 mg
- Vláknina 5646 mg
- Vitamín A 5646 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.3 mg
- Vitamín E 3.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do ryby uděláme zářezy a zevnitř i zvenku potřeme solí, olejem a sójovou omáčkou. Přikryjeme ji a necháme 30 minut odpočívat.
-
2
Na pečící papír rozložíme jarní cibulku, mrkev a zázvor, navrch položíme rybu, posypeme ji zbytkem zeleniny a zázvorem. Papír lehce zabalíme a rybu položíme na bambusový pařák ve woku, který podlijeme vodou. Zakryjeme jej poklicí.
-
3
Rybu podusíme 20 minut v páře, dokud není maso hotové. Do menšího hrnce nalijeme sezamový olej a zahřejeme jej. Parmici s ním pokapeme a ozdobíme ji koriandrem.