Ragú z jehněčího a artyčoků
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 470 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 24 g
- Sodík 292 mg
- Bílkoviny 51 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 165 mg
- Draslík 1076.5 mg
- Vláknina 7209.7 mg
- Vitamín A 7209.7 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.4 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli oloupeme a pokrájíme na drobné kousky.
-
2
Maso očistíme, pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme a okmínujeme.
-
3
Olej rozehřejeme a osmažíme na něm maso a cibuli.
-
4
Restujeme 15 minut.
-
5
Brambory oloupeme a pokrájíme na kostičky, rajčata pokrájíme na plátky.
-
6
Rajčata, brambory a maso přendáme do hrnce, přidáme pokrájené artyčoky, 200ml vody a koriandr.
-
7
Vše pečeme při 180°C 80 minut.