Ravioli ve vývaru

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 500 g Těstoviny Ravioli
  • 30 g Sýr Parmezán
  • 750 ml Hovězí vývar základní
  • 60 ml Víno bílé
  • 1 ks Bobkový list
  • 3 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 213 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 970 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 89.2 mg
  • Draslík 198.5 mg
  • Vláknina 1652.2 mg
  • Vitamín A 1652.2 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do hrnce dáme vývar s vínem, rajským protlakem, přidáme bobkový list. Polévku přivedeme k varu, osolíme ji a opepříme.

  • 2

    Přisypeme ravioli a na mírném plameni je vaříme, dokud nejsou měkké.

  • 3

    Z polévky vyjmeme bobkový list, podáváme na talíři posypané parmezánem.

Komentáře k receptu