Pikantní omáčka s dušeným štikozubcem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 700 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 41 g
- Sodík 729 mg
- Bílkoviny 75 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 137 mg
- Draslík 1452.5 mg
- Vláknina 8620.5 mg
- Vitamín A 8620.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 99 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 45.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytou a vykuchanou rybu vložíme do parního hrnce.
-
2
Do další nádoby pod maso dáme nakrájenou cibuli, petržel, bobkový list a ocet.
-
3
Vaříme v páře 20 minut.
-
4
Papriku oloupeme a vyjmeme jadřinec, dužinu pokrájíme na proužky.
-
5
Máslo rozpálíme, přidáme citronovou šťávu, hořčici, sekaný kerblík a papriku.
-
6
Necháme prohřát a odstavíme stranou.
-
7
Maso servírujeme přelité omáčkou.