Rýžová nádivka s husími játry
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 206 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 14 g
- Sodík 991 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 86.1 mg
- Draslík 85.2 mg
- Vláknina 1797.5 mg
- Vitamín A 1797.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 20.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Šunku, husí játra a odblaněná kohoutí varlata nakrájíme na kostičky, žampiony na plátky.
-
2
V pánvi rozpustíme lžíci másla, přisypeme všechno maso, žampiony a zvolna orestujeme. Vyndáme z pánve a vmícháme do dušené rýže. Přidáme nadrobno nakrájenou šalotku, sůl, pepř a dvě lžíce čerstvého másla, promícháme s rýží, až vznikne jednolitá směs.
-
3
Tato nádivka se používá k nadívání veškeré drůbeže.