Pudinkový pohár s broskvemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 289 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 13 g
- Sodík 145 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 152.9 mg
- Vláknina 2626 mg
- Vitamín A 2626 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.5 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V mléce rozšleháme pudinkový prášek a uvaříme za stálého míchání pudink. Hotový občas promícháme do vychladnutí. Do pudinku vmícháme tvaroh, do něhož jsme zašlehali umělé sladidlo. Do hotového krému „zabalíme“ sníh z bílků a krém dáme pod fólií vychladit do chladničky. Poté v miskách vrstvíme pokrájené broskve z dia kompotu a krém. Poslední vrstvu krému zdobíme hrubě strouhanými ořechy.