Rybí filé pečené v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 204 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 11 g
- Sodík 195 mg
- Bílkoviny 51 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 31.6 mg
- Vláknina 467.5 mg
- Vitamín A 467.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.2 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Plátky rybího filé potřeme utřeným česnekem se solí a opepříme, petrželovou nať drobně posekáme.
-
2
Plátky počesnekovaného filé spojíme do bloku, zakápneme lžičkou oleje, zabalíme do alobalu potřeného lžičkou oleje a v pekáčku pečeme v troubě předehřáté na 190 °C.
-
3
Po dvaceti minutách rybu vyjmeme z alobalu, zasypeme petrželovou natí, ozdobíme plátky citronu a obložíme vařenými brambory.