Fazolové lusky s máslem a strouhankou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 256 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 21 g
- Sodík 141 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 30 mg
- Draslík 347.1 mg
- Vláknina 8796.2 mg
- Vitamín A 8796.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.9 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 29.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Fazolové lusky omyjeme, zbavíme vláken a uvaříme v osolené vodě doměkka. Lusky ocedíme, necháme okapat a rozložíme na talíř.
-
2
Strouhanku opražíme na másle dosvětlehněda, osolíme, opepříme a dáme na fazolky.
-
3
Nakonec pokrm posypeme sekanou petrželovou natí.