Fazolové lusky po anglicku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Máslo čerstvé
  • 600 g Fazolové lusky zelené
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 157 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 67 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 18 mg
  • Draslík 317.5 mg
  • Vláknina 8139.8 mg
  • Vitamín A 8139.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18.3 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Fazolové lusky omyjeme, zbavíme vláken a uvaříme v osolené vodě s trochou pepře doměkka.

  • 2

    Lusky vyjmeme, necháme okapat a rozložíme na talíř. Na každou porci položíme kousek másla.

Komentáře k receptu