Křupavá zeleninka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Shiitake houby
  • 230 g Kaštany vodní
  • 60 g Hrášek
  • 120 g Kukuřice cukrová nakládaná
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Paprika červená
  • 0.5 ks Okurka salátová
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Cukr třtinový
  • 1 polévková lžíce Omáčka rybí
  • 1 polévková lžíce Ocet rýžový
  • 2 polévková lžíce Omáčka sojová pikantní
  • 0.18 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 126 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 399 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 25 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 666.7 mg
  • Vláknina 7515 mg
  • Vitamín A 7515 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 37.3 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ve woku na oleji osmahneme plátky česneku a cibule. Po 2 minutách vmícháme okurku, zbavenou semen a nakrájenou na plátky, rozpůlené kukuřičky, kaštany, hrášek, rozpůlené houby a plátky papriky a opékáme do měkka. Poté přidáme cukr, obě omáčky, ocet a vaříme na mírném ohni 2 minuty.

Komentáře k receptu