Dezert Dianella
Suroviny
- 50 ml Mléko polotučné
- 230 ml Smetana 33% (šlehačka)
- 2 ks Vejce slepičí
- 1 ks Kypřicí prášek do pečiva
- 3 ks Tyčinka Dianella Banana
- 2 balení Čokoláda Dianella
- 2 hrnek Mouka polohrubá
- 0.5 hrnek Olej stolní
- 1 polévková lžíce Kakao - prášek
- 3 polévková lžíce Cukr ovocný - Fruktoza
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 765 kcal
- Sacharidy 61 g
- Tuky 53 g
- Sodík 45 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 60 g
- Cholesterol 143.4 mg
- Draslík 300.7 mg
- Vláknina 9291.7 mg
- Vitamín A 9291.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mouku smícháme s práškem do pečiva, mlékem, vejcem, šlehačkou, sladidlem, olejem, kakaem a nastrouhanými tyčinkami.
-
2
Nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a dáme péct do středně vyhřáté trouby.
-
3
Upečený moučník polijeme rozpuštěnou čokoládou Dianellou.