Dezert Dianella

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 50 ml Mléko polotučné
  • 230 ml Smetana 33% (šlehačka)
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Kypřicí prášek do pečiva
  • 3 ks Tyčinka Dianella Banana
  • 2 balení Čokoláda Dianella
  • 2 hrnek Mouka polohrubá
  • 0.5 hrnek Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Kakao - prášek
  • 3 polévková lžíce Cukr ovocný - Fruktoza
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 765 kcal
  • Sacharidy 61 g
  • Tuky 53 g
  • Sodík 45 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 60 g
  • Cholesterol 143.4 mg
  • Draslík 300.7 mg
  • Vláknina 9291.7 mg
  • Vitamín A 9291.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mouku smícháme s práškem do pečiva, mlékem, vejcem, šlehačkou, sladidlem, olejem, kakaem a nastrouhanými tyčinkami.

  • 2

    Nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a dáme péct do středně vyhřáté trouby.

  • 3

    Upečený moučník polijeme rozpuštěnou čokoládou Dianellou.

Komentáře k receptu