Skopové kotlety na víně se sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 654 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 39 g
- Sodík 505 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 17.5 mg
- Draslík 428 mg
- Vláknina 5687 mg
- Vitamín A 5687 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.4 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kotlety od kosti trochu nařízneme, naklepeme, osolíme, opaprikujeme, zprudka osmažíme na rozpáleném oleji po obou stranách. Maso na chvíli vyndáme, na oleji osmahneme cibuli, podlijeme červeným vínem, zahustíme strouhankou, podle potřeby naředíme vodou, vmícháme hořčici a 20 minut povaříme. Porce masa vrátíme do šťávy a prohřejeme. Na talířích porce masa posypeme strouhaným sýrem.
-
2
Podáváme s vařenými bramborami.