Karbanátky z mletého vepřového masa a rajčat

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 27 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 60 g Cibule
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 50 g Rajčata
  • 15 g Strouhanka
  • 200 g Vepřová plec
  • 1.33 g Olej rostlinný
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 312 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 315 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 71 mg
  • Draslík 401.6 mg
  • Vláknina 2295 mg
  • Vitamín A 2295 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Libové maso umeleme spolu s rajčaty, které jsme sloupli a zbavili semínek. Mletou směs zahustíme hladkou moukou a strouhankou, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a sůl.

  • 2

    Karbanátky smažíme na rozpáleném oleji po obou stranách.

Komentáře k receptu