Hovězí maso s křenem a jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 556 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 30 g
- Sodík 810 mg
- Bílkoviny 46 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 158 mg
- Draslík 776.7 mg
- Vláknina 3480 mg
- Vitamín A 3480 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.6 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hovězí maso uvaříme.
-
2
Na omáčku upražíme světlu jíšku z mouky a másla. Dohladka ji rozmícháme s masovým vývarem. Osolíme, přimícháme smetanu a čerstvě nastrouhaný křen. Zvolna vaříme 10 minut.
-
3
Jablko oloupeme, zbavíme jádřince, nakrájíme na tenké plátky. Maso necháme okapat a nakrájíme na jemné plátky. Potřeme je trochou omáčky, zavineme a sepneme párátky. Ozdobíme jablkem a podáváme.