Bylinkový dresink se špaldou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 129 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 8 g
- Sodík 519 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 3.3 mg
- Draslík 58.6 mg
- Vláknina 1222 mg
- Vitamín A 1222 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Špaldu propláchneme teplou vodou. Uvaříme ji dostatečném množství osolené vody a bujónem do měkka. Špaldu scedíme.
-
2
Smícháme jogurt, olej, pepř, cukr, citronovou šťávu a sůl. Bylinky opláchneme a najemno nasekáme. Společně se špaldou je přimícháme do jogurtu.