Vařené skopové maso s cibulí a bramborem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 538 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 48 g
- Sodík 178 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 19.2 mg
- Draslík 277 mg
- Vláknina 3680 mg
- Vitamín A 3680 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.3 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 22.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Skopové maso vykostíme a spolu s kostmi vaříme v osolené vodě hodinu. Maso scedíme a nakrájíme na kostičky.
-
2
Na hlubší pánvi rozehřejeme máslo, přidáme na kolečka pokrájenou cibuli, orestujeme, přisypeme na kostičky nakrájené brambory, přidáme maso, podlijeme vývarem z masa a dusíme 15 minut.
-
3
Podáváme na vyhřátých talířích.