Přepuštěné máslo
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 367 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 41 g
- Sodík 0 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 60 mg
- Draslík 0 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 55 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V kastrůlku, nejlépe se silnějším dnem, pomalu zahřejeme
-
2
máslo. Postupně odstraňujeme pěnu, která vzniká na povrchu.
-
3
Poté máslo přelijeme přes pláténko do čisté nádoby, zakryjeme a uchováme v chladu, kde vydrží několik týdnů.