Přepuštěné máslo

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 500 g Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 367 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 41 g
  • Sodík 0 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 60 mg
  • Draslík 0 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 55 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V kastrůlku, nejlépe se silnějším dnem, pomalu zahřejeme

  • 2

    máslo. Postupně odstraňujeme pěnu, která vzniká na povrchu.

  • 3

    Poté máslo přelijeme přes pláténko do čisté nádoby, zakryjeme a uchováme v chladu, kde vydrží několik týdnů.

Komentáře k receptu