Teplý sendvič s rybičkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 5 g Sůl
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 100 g Sardinky v oleji
  • 100 g Sýr Ementál (Primátor)
  • 8 krajíc Chléb toastový
  • 500 ml Mléko polotučné
  • 1 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 350 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 517 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 131.3 mg
  • Draslík 24 mg
  • Vláknina 345.5 mg
  • Vitamín A 345.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 16 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Sardinky vidličkou rozdrtíme. V kastrůlku zahřejeme mléko, přidáme sýr a mouku a dobře rozšleháme. Poté vmícháme sardinky i s olejem a odstavíme.

  • 2

    Vejce rozšleháme se solí, vmícháme do směsi a necháme vychladnout.

  • 3

    Čtyři toasty protáhneme směsí, přiklopíme je čistým toastem a na rozehřátém másle osmahneme 5 minut z každé strany.

Komentáře k receptu