Teplý sendvič s rybičkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 350 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 26 g
- Sodík 517 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 131.3 mg
- Draslík 24 mg
- Vláknina 345.5 mg
- Vitamín A 345.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Sardinky vidličkou rozdrtíme. V kastrůlku zahřejeme mléko, přidáme sýr a mouku a dobře rozšleháme. Poté vmícháme sardinky i s olejem a odstavíme.
-
2
Vejce rozšleháme se solí, vmícháme do směsi a necháme vychladnout.
-
3
Čtyři toasty protáhneme směsí, přiklopíme je čistým toastem a na rozehřátém másle osmahneme 5 minut z každé strany.