Salát z hovězího masa s hořčicí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Hovězí maso vařené
  • 10 g Bazalka
  • 10 g Petržel kudrnka
  • 80 g Okurka salátová
  • 10 g Estragon
  • 75 ml Balsamico ocet
  • 100 ml Olej olivový extra panenský
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 3 ks Rajčata
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 517 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 38 g
  • Sodík 246 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 247.7 mg
  • Draslík 330.4 mg
  • Vláknina 2674.5 mg
  • Vitamín A 2674.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.2 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vychladlé vařené hovězí maso nakrájíme na kostičky, rajčata také na kostičky, okurku na menší špalíčky. Bylinky posekáme najemno. Vařená vejce pokrájíme na plátky.

  • 2

    Všechny suroviny vložíme do salátové mísy, přilijeme ocet, olej, osolíme, opepříme a přidáme 2 lžíce pikantní hořčice. Dobře promícháme a dáme do lednice odležet.

  • 3

    Podáváme s bílým pečivem.

Komentáře k receptu