Hovězí na pepři

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 455 g Hovězí svíčková
  • 40 ml Olej rostlinný
  • 170 ml Mléko kokosové
  • 10 ml Omáčka rybí
  • 1 ks Chilli paprička
  • 1 ks Paprika červená
  • 2 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Koriandr čerstvý
  • 1 polévková lžíce Nakládaný zelený pepř
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 333 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 265 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 47.8 mg
  • Draslík 568.3 mg
  • Vláknina 1083 mg
  • Vitamín A 1083 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na wok pánvi na oleji smažíme minutu dva prolisované stroužky česneku a nasekanou chilli papričku.

  • 2

    Přidáme plátky hovězího, pepř a restujeme je tři minuty.

  • 3

    Vložíme kostky papriky, lístky koriandru, mléko, omáčku a vše vaříme ještě dvě minuty.

Komentáře k receptu