Bakaliaros na cibuli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 462 kcal
- Sacharidy 42 g
- Tuky 16 g
- Sodík 561 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 93.8 mg
- Draslík 281.3 mg
- Vláknina 7811.3 mg
- Vitamín A 7811.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.9 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filety z tresky nakrájíme na menší porce, obalíme v hladké mouce a osmažíme v hluboké pánvi na oleji. Odložíme na talíř, pánev vytřeme papírovým ubrouskem, rozpustíme máslo a na něm usmažíme cibuli, nakrájenou na kolečka. Přidáme rozmixovaná rajčata, osolíme, opepříme, necháme na mírném ohni asi 15 minut povařit.
-
2
Na takto připravenou omáčku vložíme osmažené kousky ryby, podlijeme mírně vodou a na mírném ohni vaříme asi 30 minut.
-
3
Ihned podáváme například s chlebem.