Rybí polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 529 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 26 g
- Sodík 412 mg
- Bílkoviny 57 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 210 mg
- Draslík 1469.6 mg
- Vláknina 11134.2 mg
- Vitamín A 11134.2 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 111.2 mg
- Vitamín E 2.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hlavu, kostru a vnitřnosti opláchneme a vložíme do hrnce s vodou, osolíme a vaříme doměkka.
-
2
Vývar přecedíme, maso z kostry obereme, dáme do vývaru.
-
3
Přidáme vnitřnosti, brokolici a osmaženou zeleninu.
-
4
Dochutíme muškátovým květem a povaříme.
-
5
Nakonec do polévky přidáme jíšku.