Rostbif s křenem v žitném chlebu

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Hovězí plec pečená
  • 20 g Křen nakládaný
  • 20 g Majonéza
  • 4 g Kmín římský
  • 20 g Omáčka rajčatová
  • 8 krajíc Chléb samožitný
  • 2 ks Rajčata
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 161 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 125 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 149.4 mg
  • Vláknina 2329.8 mg
  • Vitamín A 2329.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.5 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Smícháme křen, majonézu a rajčatovou omáčku a touto směsí potřeme plátky chleba. Na spodní plátky chleba navrstvíme nakrájený rostbíf, salát, rajčata nakrájená na plátky a dochutíme kmínem, solí a pepřem. Přikryjeme horním plátkem chleba, můžeme propíchnout párátkem, aby vznikl sendvič.

Komentáře k receptu