Treska na rajčatech

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Sýr Čedar
  • 20 ml Hořčice
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 3 ks Rajčata
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 kg Treska aljašská
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Zakysaná smetana
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 413 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 608 mg
  • Bílkoviny 55 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 138.7 mg
  • Draslík 1189.7 mg
  • Vláknina 1649.8 mg
  • Vitamín A 1649.8 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.9 mg
  • Vitamín E 2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Smícháme nastrouhaný čedar, hořčici a smetanu. Filety okořeníme a dáme do máslem vymazaných forem, navrch položíme nakrájená rajčata a zalijeme sýrovou směsí.

  • 2

    Formičky pečeme v troubě dvacet pět minut.

Komentáře k receptu