Azu po tatarsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 282 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 18 g
- Sodík 1746 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 57.8 mg
- Draslík 98.4 mg
- Vláknina 2330.6 mg
- Vitamín A 2330.6 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.2 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hovězí maso opláchneme, nakrájíme na nudle, osolíme, opepříme a spolu s cibulí nakrájenou na kolečka opečeme na tuku.
-
2
Potom maso zaprášíme prosátou moukou, osmahneme, přidáme rajčatový protlak, znovu osmahneme, zalijeme vlažným vývarem a rozmícháme. Přidáme bobkový list a dusíme.
-
3
Když je maso téměř měkké, přidáme okurky nakrájené na nudličky.
-
4
Nakonec podle potřeby přisolíme a vše krátce podusíme.