Hovězí maso v rajčatové omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 288 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 18 g
- Sodík 217 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 9.5 mg
- Draslík 153.2 mg
- Vláknina 2320 mg
- Vitamín A 2320 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso nakrájíme na kostky a osmažíme zprudka na rozpáleném tuku. Poté ho vyjmeme a na pánvi osmahneme cibulku, ke které přidáme pokrájená rajčata. Osolíme a necháme dusit.
-
2
K rajčatům přidáme maso, podlijeme vodou a dusíme doměkka.