Bílé fazole s hovězím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 397 kcal
- Sacharidy 51 g
- Tuky 9 g
- Sodík 291 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 51 g
- Cholesterol 36.3 mg
- Draslík 1500.5 mg
- Vláknina 25147.2 mg
- Vitamín A 25147.2 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.1 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Přes noc namočené bílé fazole povaříme cca 30 minut. Poté vodu slijeme.
-
2
Maso pokrájíme na kostky a osmažíme na rozpáleném tuku s cibulkou. Necháme dusit 20 minut pod pokličkou.
-
3
K dušenému masu přidáme rajčata a fazole, opepříme a podlijeme vodou podle potřeby. Uvařenou směs dosolíme dle chuti.